PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pere Aragonès i Raquel Sánchez, a la Trobada Empresarial al Pirineu

L’esdeveniment espera reunir durant dos dies més de 600 professionals

Per El Periòdic

Pere Aragonès, en la inauguració de l’edició passada.
Pere Aragonès, en la inauguració de l’edició passada. | Genaro Massot

La 33a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu se celebrarà aquest dijous i divendres a la Seu d’Urgell. Enguany, sota el títol Innovació i sostenibilitat: palanques per al creixement empresarial, la conferència inaugural serà a càrrec de president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i la clausura anirà a càrrec de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del govern d’Espanya, Raquel Sánchez. D’altra banda, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, i Josep Serveto, president de la Trobada Empresarial al Pirineu, donaran la benvinguda als assistents.

La Trobada Empresarial al Pirineu, que espera reunir durant dos dies més de 600 professionals, empresaris i directius, comptarà enguany amb la presència de l’economista, empresari i exministre, Josep Piqué, o la directora de Greenpeace Espanya, Eva Saldaña, entre d’altres.

La Trobada Empresarial al Pirineu va néixer el mes de juny de 1990 per iniciativa d’un grup d’empresaris i professionals lleidatans amb l’objectiu de donar resposta a les inquietuds del sector econòmic i empresarial. L’esdeveniment es caracteritza per la presència d’una variada i plural representació d’empresaris, emprenedors i professionals de Lleida, dels territoris que envolten el Pirineu i les successives incorporacions des de la resta de Catalunya, la franja de Ponent d’Aragó i el Principat d’Andorra.

PUBLICITAT
PUBLICITAT