PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Armengol i Escabrós, campions nacionals

Carles Pérez i Moisès Pernía, segons, i Alberto García i Xavier Feliubadaló tanquen el podi absolut

Per El Periòdic

Un instant del torneig.
Un instant del torneig. | AAPP

Els Camps d’Ordino i Xixerella van ser els escenaris que van rebre el Campionat d’Andorra de Pitch&Putt en parelles. La suma dels resultats Scratch dels dos camps va proclamar campions absoluts a la dupla formada per Toni Armengol i Josep Escabrós, amb un resultat de 96 cops, -12 sota par, millorant la tercera posició que van obtenir l’any passat.

La segona posició va ser per a la parella formada per Carles Pérez i Moisès Pernía, amb un total de 97 cops, -11 sota par, mentre que pel tercer lloc es va produir un triple empat i el sistema va donar la victòria a Alberto García i Xavier Feliubadaló. 

La classificació Handicap va situar en primer lloc a la parella formada pels jugadors Alberto García/Xavier Feliubadaló amb 96 cops Nets, seguits per la parella Carles Pérez/Moisès Pernía amb 100 cops Nets i la tercera posició, pels jugadors Pepe García/Francesc Gaset amb un total de 101 cops Nets.

Aquest pròxim cap de setmana, dies 11 i 12 de juny, es jugarà el V International Pairs d’Andorra, al Camp de Xixerella, amb la participació de 40 parelles provinents de Catalunya, Euskadi, Galicia i, per suposat, d’Andorra.

PUBLICITAT
PUBLICITAT