PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El karate estarà finalment als Jocs dels Petits Estats del 2025

El Comitè Olímpic Andorrà confirma els 12 esports que es podran veure al Principat

Per El Periòdic

Els karatekes de la federació.
Els karatekes de la federació. | FAndKarate

El karate estarà present, finalment, als Jocs dels Petits Estats que es disputaran a Andorra el 2025. El Comitè Olímpic Andorrà (COA) va ser l’encarregat d’anunciar-ho ahir a la tarda, després de conèixer el resultat de l’Assemblea General dels Jocs dels Petits Estats d’Europa que es va celebrar a Malta el passat divendres.


L’atletisme, el judo, la natació, el tennis, el tennis Taula, el tir, el bàsquet, el voleibol, el rugbi a set, el ciclisme, la gimnàstica rítmica i el karate seran els 12 esports que es podran veure al Principat en els Jocs que es disputaran d’aquí a tres anys. La clau d’aquesta informació radica en el fet que el karate, en un primer moment, va deixar de ser olímpic després que així ho anunciessin els organitzadors dels Jocs Olímpics de París, juntament amb el beisbol i el softbol, fet que va afectar la seva participació en els Petits Estats.


No obstant això, i segons ha pogut saber EL PERIÒDIC, des de la Federació Andorrana de Karate s’havia lluitat des del primer moment per capgirar una situació «que no tenia cap sentit, perquè el karate sí que estava per a l’edició ajornada de 2021». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT