PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Centre Comercial Andorrà dona 1.653 euros a i&i Serveis

Es tracta d’una col·laboració de més de sis anys amb una finalitat d’inclusió sociolaboral

Per El Periòdic

El moment de la donació.
El moment de la donació. | ST

El Centre Comercial Andorrà (CCA) va lliurar ahir a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (Fpnsm) un xec per valor de 1.653 euros, recaptats durant el 2021 corresponents a la venda dels productes de l’empresa d’inclusió sociolaboral de la fundació, i&i Serveis.

En el punt solidari del CCA es venen tots els productes elaborats per persones amb discapacitat contractades per i&i Serveis. Es tracta de productes artesanals, fets a mà, amb un valor social afegit. L’acte de lliurament va comptar amb la presència de la directora d’i&i Serveis, Dolors Martínez, i la directora de Màrqueting de CCA, Montse Resina.

El CCA té l’espai del punt de venda solidari des del 2016, quan va iniciar la col·laboració amb i&i Serveis. «Són ja sis anys que comptem amb aquesta col·laboració que ens permet tenir un aparador cèntric dels nostres productes, la qual cosa permet crear sinergies entre el sector privat amb una finalitat social que va a favor de la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat», va explicar Martínez. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT