PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home per disparar trets per la finestra d’un edifici

En arribar al lloc dels fets, els agents van confiscar quatre armes de foc i 1.900 cartutxos de munició

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu de les dependències del Cos de Policia.
Imatge d’arxiu de les dependències del Cos de Policia. | Arxiu ANA

El Cos de Policia va detenir el dimarts de la setmana passada a Andorra la Vella a un home resident de 60 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral després de la utilització temerària d’una arma de foc. Segons van detallar les autoritats, els agents van ser requerits per diverses persones que van escoltar el que semblarien trets d’una arma de foc que provenien de la finestra d’un edifici. En arribar al lloc dels fets, a les 17.04 hores, la Policia es va trobar diferents baines de munició real. Després de registrar l’edifici i localitzar l’autor dels fets, va ser detingut i se li van comissar quatre armes de foc reals i més de 1.900 cartutxos de munició. Aquesta, és una de la quinzena de detencions que la policia va efectuar durant la darrera setmana (del 30 de maig al 5 de juny). En concret, les altres intervencions es van dur a terme pels presumptes delictes contra la seguretat del trànsit (sis) i altres delictes (sis).

Malauradament, segons informa el cos d’ordre en un comunicat, els delictes en l’àmbit domèstic van protagonitzar la darrera setmana. Concretament, les autoritats van acudir dijous a un habitatge d’Andorra la Vella per a detenir un home resident de 45 anys i una dona no resident de 39, després de discutir i agredir-se mútuament. L’endemà, els agents van ser alertats per altres dos delictes de la mateixa tipologia i un home resident de 37 anys i un altre no resident de 50 van ser detinguts per agredir les seves respectives parelles en una llar i un establiment hoteler, respectivament.

Finalment, quant a les detencions relacionades amb la seguretat del trànsit, un resident de 53 anys va ser detingut a mitja tarda de divendres amb una taxa d’alcoholèmia de 2,45 g/l. Dies abans, també es va controlar de matinada un resident de 28 anys amb uns nivells d’1,84 g/l després de cometre una infracció al Codi de Circulació. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT