PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

De la Casa torna a la tercera posició del podi de turismes

Montellà millora el cronòmetre i es queda al quart lloc de la categoria 3

Per El Periòdic

Gerard de la Casa.
Gerard de la Casa. | FotoEsport

Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX) i Edgar Montellà (Silver Car S3) van completar una bona actuació a Ibi (Alacant) aquest cap de setmana, millorant cronòmetres i sobretot prestacions de les seves mecàniques, tot i que aquest pas endavant no va tenir una conseqüència directa en les classificacions. De la Casa va tornar a estar al podi de Turismes, en la tercera posició. Per part seva, Montellà es va quedar a les portes del podi (quarta posició) de la categoria 3.

La ‘Subida’ a les Rivoltes d’Ibi, prova que de manera habitual tanca el Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM) en les últimes edicions, aquest any va canviar de data i els equips habituals del CEM van haver de desplaçar-se a la pujada de l’Automòbil Club d’Alacant, a principis de juny. El canvi es va notar, de manera clara, en les temperatures que van haver de suportar els que van seguir en directe la competició.

Gerard de la Casa va tornar a la pujada alacantina, escenari on el 2019 va perdre el títol espanyol per 18 mil·lèsimes. Sens dubte, un record desagradable que no va passar de simple anècdota en la competició d’enguany. El pilot va arribar a Ibi convençut que el triomf en la categoria 1 estava lluny de les seves possibilitats. En la llista d’inscrits hi havia Jose A. López-Fombona pilotant un Audi RS5 DTM, amb unes prestacions inassolibles per als seus rivals.

Edgar Montellà, per la seva banda, va mantenir una línia descendent en els seus cronos des de l’inici, però no va ser suficient per a aconseguir el primer podi de la temporada en el CEM. L’objectiu va quedar a tan sols 6 dècimes. 
La pròxima cita de De la Casa i Montellà serà el 17 i 18 de juny no gaire lluny de la prova valenciana, ja que tornaran a casa per participar en la Pujada a Arinsal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT