Pol Moya i Xènia Mourelo baten dos rècords nacionals d’obstacles

El Míting internacional d’Andújar i el Campionat de Catalunya absolut, els escenaris

Pol Moya, aquest cap de setmana a Andújar.
Pol Moya, aquest cap de setmana a Andújar. | FAA

L’atletisme andorrà ha superat aquest cap de setmana llarg amb bona nota, de la mà de Pol Moya i Xènia Mourelo. Per una banda, Mourelo va tornar a batre el seu propi rècord nacional de 3.000 metres obstacles, amb una marca de 11:13:04, rebaixant l’anterior 11:13:86, al Campionat de Catalunya absolut disputat a Tarragona, segons va informar ahir la Federació Andorra d’Atletisme (FAA) a través de les seves xarxes socials.

Al mateix temps, Pol Moya va participar en el Míting internacional d’Andújar. L’andorrà de l’FC Barcelona, segons va informar també la FAA, va batre el rècord de 1.500 metres amb una marca de 3:42:59, millorant en gairebé un segon l’anterior rècord que tenia ell mateix (3:43:57). A més, Moya va aconseguir aquest rècord guanyant la sèrie en què va participar.

El mes passat, el corredor de la FAA va assolir la medalla de bronze en la prova dels 1.500 metres del Campionat Iberoamericà 2022, que va tenir lloc a Alacant. Moya va registrar un temps de 3.44.64 que li va suposar materialitzar la tercera plaça. La medalla de Moya va significar la segona per a la delegació andorrana en aquest campionat. H