Andorra cau clarament contra Letònia tot i un bon primer temps

Cervós i Berto no aprofiten les ocasions a l’inici i a la segona part els letons sentencien

Per Albert Belis

Ciganiks davant l’atenta mirada de Cervós i Rubio.
Ciganiks davant l’atenta mirada de Cervós i Rubio. | Latvian FF

La selecció absoluta va caure ahir clarament contra Letònia per 3 a 0 en el primer partit del seu grup de la Nations League, després que sobretot Cervós i Berto no aprofitessin les ocasions al primer temps i al final Letònia sentenciés a la segona part, amb dos gols que s’afegien al que ja havien aconseguit els primers 45 minuts.

A la primera part, la selecció va tenir moltes ocasions, però cap va acabar dins de la porteria local. En canvi, els letons es van avançar en el marcador al minut 8, després d’una falta que va rematar de cap Uldrikis. Andorra, per la seva banda, va enviar una pilota al pal, al minut 19, de la mà de Chus Rubio. Cervós i Berto van tenir ocasions suficients per com a mínim arribar al descans amb empat, però cap va acabar en gol.

La segona meitat va ser molt més avorrida que la primera, i només va servir per consolidar el triomf local, ja que els andorrans pràcticament no es van acostar a la porteria local. Així doncs, el 2 a 0 va arribar en una jugada polèmica que el VAR va haver de revisar durant uns quants minuts. La defensa tricolor va fer el fora de joc, però Uldrikis el va salvar i va acabar fent gol en posició correcta. El 3 a 0 definitiu va ser de penal, transformat per Ikaunieks, que va llençar-lo fluixet i pel mig.