PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Casa Rull acull una nova mostra que uneix l’artista i les abelles

La proposta impulsa els productes de proximitat i la història de l’Andorra rural

Per El Periòdic

Una imatge de l’obra.
Una imatge de l’obra. | Govern d’Andorra

L’espai expositiu de l’entrada del Museu Casa Rull acull una nova mostra, Beeart, des d’ahir fins al pròxim 30 de juny. La nova proposta permet posar en valor dos dels projectes que s’impulsen des de l’Àrea de Museus i Monuments del Ministeri de Cultura perquè els productors locals puguin donar a conèixer els productes de proximitat i, a més, explicar la història de l’Andorra rural i com ha evolucionat amb el pas del temps. Paral·lelament, l’espai permet donar a conèixer la tasca que desenvolupen els joves artistes del país.

D’aquesta manera, l’exposició que s’ha inaugurat uneix l’esforç de l’artista i escultor Nik Pietrocola, de l’apicultor de l’empresa Autèntic, Mathieu Garaud, i de les abelles. Així, Pietrocola és l’encarregat de realitzar les escultures amb filferro galvanitzat i un cop finalitzada, amb l’ajuda de Garaud, es revesteix amb làmines de cera part de l’escultura per després introduir-les al rusc. Un cop a dins, les abelles s’apropien de la figura i li acaben de donar la seva forma pròpia amb la cera que produeixen. L’objectiu principal és «prendre consciència de la naturalesa i de la importància de la cura del medi ambient», va ressaltar Pietrocola. 

Per acabar, l’horari d’obertura de l’espai és de dimarts a dissabte, des de les 10.00 hores fins a les 14.00, i des les 15.00 hores fins a les 18.00; i diumenge des de les 10.00 hores fins a les 14.00. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT