PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Institut de Música organitza un concert en benefici d’Unicef

L’actuació comptarà amb la participació dels alumnes de les diferents escoles de la Llacuna

Per El Periòdic

Fotografia de la façana del Centre de Congressos d’Andorra la Vella.
Fotografia de la façana del Centre de Congressos d’Andorra la Vella. | Arxiu ANA

L’Institut de Música projecta per al pròxim 16 de juny un concert solidari en benefici d’Unicef, que celebra enguany el seu 75è aniversari. En el marc del concert s’impulsarà una campanya de donació voluntària, la recaptació de la qual es destinarà als projectes que Unicef Andorra finança a l’Afganistan, Bangladesh i al Bhutan. 

El recital tindrà lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella a partir de les 19.00 hores. A més, comptarà amb la participació de les diferents escoles artístiques de la Llacuna. El concert, per tant, estarà capitanejat per l’orquestra, la banda i el conjunt de guitarres de l’Institut de Música; i implicarà els alumnes de l’Aula de teatre, els quals faran una lectura de la Convenció sobre els Drets de l’Infant alhora que es projectaran obres realitzades pels diferents alumnes de l’Escola d’Art.

L’actuació té per objectiu unir esforços entre el Comú d’Andorra la Vella i Unicef, l’organització de les Nacions Unides que treballa per promoure i garantir que es compleixen els drets dels infants arreu del món, va informar l’ANA. 

Per acabar, Andorra la Vella és Parròquia amiga de la infància d’Unicef des de l’any 2017, quan es va formalitzar un acord per a promoure la participació infantil i analitzar l’impacte que les accions tenen en el seu benestar. Entre altres accions, es du a terme el Consell d’infants des de fa set cursos. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT