PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia engega una campanya sobre la ITV, el cinturó i el telèfon

L’objectiu és incidir en la importància de complir la llei per evitar accidents

Per El Periòdic

Un cotxe de la Policia.
Un cotxe de la Policia. | ANA/M.P.

El Cos de Policia iniciarà dilluns vinent, i fins al 19 de juny, una nova campanya temàtica de controls relacionada amb la ITV, l’ús del cinturó de seguretat i el telèfon mòbil al volant. Segons va informar la Policia ahir, l’envelliment del parc automobilístic del Principat implica que molts conductors, per diferents motius, decideixin no presentar-se a les revisions obligatòries de la ITV. Aquest és un fet rellevant i preocupant que acaba repercutint directament en la seguretat de les persones que utilitzen aquests vehicles i, de forma indirecta, també en la de tots els altres usuaris que transiten per la via pública. Tenint en compte que es tracta d’una infracció que es constata de forma habitual, es vol incidir en la importància de passar de forma satisfactòria la ITV i de les possibles conseqüències que poden portar no fer-ho.

D’altra banda, i en vista que en l’actualitat es constata que encara hi ha usuaris de la via que ometen de forma intencionada l’obligació de cordar-se el cinturó de seguretat, el cos ha considerat que també s’ha de posar l’accent en aquest tipus d’infracció.

Per acabar, en la nova campanya també es vetllarà per evitar la utilització del telèfon mòbil durant la conducció, amb la voluntat de reduir l’accidentalitat a causa de les distraccions a la pantalla. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT