PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció comença la Nations League amb el repte de superar la favorita

Serà el partit número 100 dels dos entrenadors a la banqueta del combinat nacional

Per Albert Belis

Un dels entrenaments d’aquesta setmana a Torremirona (Girona).
Un dels entrenaments d’aquesta setmana a Torremirona (Girona). | FAF

La selecció absoluta de futbol debuta a la Nations League avui (18.00 hores, Daugava) davant Letònia, a Riga, en un partit que serà el número 100 dels tècnics Koldo Álvarez de Eulate i Sergi Teba al capdavant de la banqueta del combinat nacional. «Molt respecte, sincerament, perquè en un jugador és difícil, però per un entrenador possiblement encara ho sigui més, així que té molt de mèrit i per això els hem de felicitar», va afirmar el jugador Marc Pujol.

Sobre el partit, el seleccionador va explicar que «per nosaltres l’objectiu és fer com més coses ben fetes millor i intentar plantar cara a Letònia, que és la favorita per pujar de categoria i guanyar aquest grup, perquè ha crescut molt com a equip, ha fet una qualificació molt bona i té molts jugadors en bon estat de forma». En aquest context, «crec que l’equip va creixent i és capaç de jugar més partits durant els 90 minuts sense que importi tant el resultat, i sabent que tot i anar perdent estem dins del partit; en aquest aspecte, mentalment hem evolucionat molt», va assegurar Álvarez. 

Andorra comparteix grup 1 de la Lliga D amb el rival d’avui, Letònia, i Moldàvia i Lietchenstein. En només onze dies, la selecció haurà d’afrontar quatre partits i la competició acabarà a finals de setembre vinent amb els dos darrers. «Sabem que jugar quatre partits en pocs dies és complicat, perquè som una selecció petita, però les normes són per tots iguals i hem d’intentar sumar el major nombre de punts possibles», va assenyalar el seleccionador.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT