PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra busca el títol de la lliga per arrodonir la temporada

La victòria davant el Ràcing porta premi afegit a l’ascens: estalviar-se la primera ronda de la Copa del Rei

Per Albert Belis

Un dels entrenaments d’aquesta setmana a l’Estadi Nacional.
Un dels entrenaments d’aquesta setmana a l’Estadi Nacional. | FC Andorra

Després d’aconseguir l’ascens a Segona Divisió i estar pendent de les reformes que necessita l’Estadi Nacional per afrontar la nova categoria, l’FC Andorra va viatjar ahir cap a Galícia –amb parada i entrenament inclòs a Barcelona– per disputar avui (21.00 hores, A Malata) la final de la primera RFEF contra el Ràcing de Santander, el líder de l’altre grup de la competició i que també ha aconseguit l’ascens directe a la lliga SmartBank.

Precisament l’ascens obtingut ja fa dues setmanes, provoca que l’equip estigui una mica relaxat. De fet, ja va perdre el partit intranscendent de la darrera jornada de la competició. Per al partit d’avui, no només està en joc el títol del campionat, un premi més aviat honorífic, perquè el més important era l’ascens, sinó que també hi ha un segon repte en joc: estalviar-se la primera ronda de la Copa del Rei de la temporada vinent, un torneig en què debutarà l’FC Andorra i on es podria enfrontar, en cas de superar eliminatòries, amb els grans del futbol espanyol.

«Una de les virtuts que hem tingut durant l’any és saber gaudir del que estem fent, estar feliços cada dia, amb un bon ambient, música i que tot s’afronti des d’una energia positiva; a banda, també et fa falta aquest punt de tensió competitiva, que segur que demà [avui] la tindrem, i intentarem imposar les nostres armes, capacitats i il·lusió», va afirmar el tècnic tricolor, Eder Sarabia, abans de començar el viatge.

Per això, va afegir, «val la pena un últim esforç per posar el nostre nom en el nostre primer any d’aquesta competició tan maca, tan exigent i que tant ens ha costat, així que encara tenim temps de parlar una mica més del rival del que ja hem fet, que és de l’altre grup i, per tant, el coneixem una mica menys, un equip amb moltes virtuts i molts recursos», va assegurar. Així doncs, només queda l’últim capítol d’una temporada exitosa per part de l’FC Andorra. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT