PUBLICITAT

Detingut un resident de 49 anys per estafes a Internet

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La unitat de delictes informàtics a l'edifici de la Policia. Foto: LAURA JUSTÍCIA

La Policia va detenir dimarts un resident portuguès de 49 anys relacionat amb dues estafes per vendes a través d'Internet, segons va informar ahir el cos en un comunicat. Els fets es remunten al setembre del 2010, quan la Policia va rebre informació a través de la Interpol a Bèlgica que un ciutadà belga hauria estat víctima d'una estafa en la compra d'un telèfon mòbil a través d'Internet, i que hi havia sospites que l'autor del frau operava des del Principat.

Posteriorment, al mes de desembre, la Policia va rebre la informació que una ciutadana francesa també hauria estat víctima d'una estafa similar en la compra d'un aparell electrònic, probablement comesa des del Principat ja que la transferència bancària s'havia fet a un compte andorrà.

L'evolució de la investigació / La investigació policial va permetre vincular els dos fets a un resident portuguès de 49 anys que va ser identificat com a presumpte autor i detingut aquest dimarts. Segons les primeres investigacions, l'home hauria ofert els aparells electrònics a través d'un portal de compravenda a Internet.

Uns aparells dels que, segons sembla, no hauria disposat mai, i en rebre les reclamacions dels afectats hauria contestat amb diferents excuses.

El perjudici total de les dues estafes seria de 1.420 euros, segons va informar la policia. Per tot plegat, l'home va ser detingut i posat a disposició judicial durant la jornada d'ahir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT