PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ACA presenta el primer equip d’esport de motor digital del país

Helder Cerqueira, Kike Pisco, Nuno Pereira i Miguel Marques són els quatre primers pilots oficials

Per El Periòdic

Els integrants de l’equip ACA eSports.
Els integrants de l’equip ACA eSports. | ANA / E. P.

El projecte ACA eSports va agafant forma. Amb el suport de Crèdit Andorrà i Andorra Telecom, i després de presentar el Sim Center d’Ordino, ahir la sala 3 dels Cinemes Illa Carlemany va ser l’escenari escollit per tal de presentar l’equip oficial de Sim Racing, el primer equip d’esport de motor digital d’Andorra. «Avui [ahir] presentem la segona pota del projecte. El primer equip oficial i amb tractament professional que té el país», va explicar el secretari general de l’ACA, Toti Sasplugas. A més, va afegir que «el projecte té quatre potes i d’aquí a poc presentarem l’Academy i una competició de Sim Racing al país». 

Helder Cerqueira, Kike Pisco, Nuno Pereira i Miguel Marques són el nom dels quatre primers pilots oficials de l’ACA eSports. Durant la presentació, també es va donar a conèixer el 'coach' esportiu, Álvaro Otero, que treballa des de Cadis. «Aquest és un dels avantatges que ens ofereix el món virtual, poder comptar amb un gran entrenador sense necessitat que estigui aquí», va afirmar Sasplugas. Otero va valorar «tot l’equip que s’està muntant entorn d'una estructura professional», ja que des de l’ACA s’aspira a aconseguir un títol mundial de Sim Racing en el pròxim lustre.

Els primers resultats ja estan arribant. En les dues carreres de la tercera categoria de la Liga de Escuderias, tant Helder com Kike van aconseguir pujar al tercer calaix del podi. La competició en l’àmbit internacional és un altre dels grans al·licients per a l’equip. El camí dels pilots acaba de començar, però ja són plenament conscients del que s’espera d’ells, perquè «formen part d’un projecte de país que pretén ser pol d’atracció per altres oportunitats d'eSports», va dir Sasplugas.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT