PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arrenca la nova temporada del Bus Turístic

El servei funcionarà amb total normalitat i recuperarà els itineraris del 2019

Per El Periòdic

Un Bus Turístic en ruta.
Un Bus Turístic en ruta. | Andorra Turisme

Tret de sortida a una nova temporada del Bus Turístic, que estarà en funcionament des d’avui i fins al 31 d’octubre, i que no patirà restriccions per la situació sanitària, segons va detallar Andorra Turisme. Així, el servei funcionarà amb total normalitat i recuperarà els itineraris del 2019, on en cadascun dels set dies de la setmana es proposen set rutes diferents per descobrir els principals atractius turístics del país a través de la cultura i la història andorranes, la degustació de productes autòctons i la descoberta de paisatges i vistes panoràmiques.

D’altra banda, la principal novetat del servei és que els dimecres i dijous del mes d’agost, de 16.00 a 20.00 hores, s’oferiran dues rutes més per tal de diversificar l’oferta del Bus Turístic. La del dimecres se centrarà en la descoberta de la parròquia de la Massana, i la de dijous es recorrerà una part de Canillo.

Les reserves es poden realitzar a la pàgina web visitandorra.com i també a les diferents oficines de turisme de les set parròquies, a l’Illa Carlemany i a les dependències d’Autocars Nadal. També té comercialització en hotels i allotjaments turístics del país.

PUBLICITAT
PUBLICITAT