PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Canillo impulsa el turisme d’aventura aquest estiu

La principal novetat de la temporada és la inclusió del barranquisme

Per El Periòdic

La cascada del Clot Encarners
La cascada del Clot Encarners | Comú de Canillo

El Comú de Canillo promou una activitat lligada al turisme d’aventura: el descens de barrancs. La corporació impulsarà la pràctica de noves activitats a la parròquia i amb l’objectiu de posicionar-se com a lloc de referència d’aquests esports. Gràcies a l’edició d’una nova guia que recopila la informació referent als nous indrets aptes per a la pràctica del descens que hi ha actualment a la parròquia, el barranquisme als rius i gorges de la parròquia és l’activitat que es presenta com a novetat aquesta temporada estival.

La informació que inclou aquest manual ha estat elaborat per Cinto Verdaguer, que durant anys va localitzar, inventariar i condicionar aquests barrancs, adaptant el seu accés i facilitant el seu ús. 

Canillo dona un nou impuls diversificant l’oferta i aportant un valor afegit a les propostes de turisme esportiu. Aquesta activitat s’afegeix a l’ampli ventall d’activitats d’aventura i natura com són la pràctica del senderisme, les vies ferrades, les vies cable, l’escalada, el cicloturisme, o la pesca. Així, tot i apuntar que els barrancs de Canillo són modestos, la corporació va incidir que permetran gaudir de bons moments practicant aquesta modalitat esportiva, en indrets com del Toll Bullidor o la cascada de Moles, entre altres. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT