PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els alumnes de l’Espai d’art exposen els treballs a Caldes

És una de les accions impulsades pel comú per fomentar la vida cultural

Per El Periòdic

Unes visitants a la mostra.
Unes visitants a la mostra. | Comú d\'Escaldes-Engordany

Els treballs dels alumnes de l’Espai d’art d’Escaldes-Engordany estaran exposats fins al 18 de juny a l’Espai Caldes. La mostra reuneix obres realitzades amb tota mena de tècniques, des de collage fins a aquarel·la, passant per pintura a l’oli o paper maixé elaborades tant per infants com per adults. Fins i tot es poden veure intervencions artístiques sobre mobiliari. L’exposició de les obres és un moment important per als alumnes, ja que això suposa una peça més del procés de creació.
Malgrat les mesures instaurades arran de la pandèmia del coronavirus, el curs 2021-2022 de l’Espai d’art s’ha pogut dur a terme i s’ha tancat assolint un alt grau de creació entre els participants, segons van destacar des de la corporació escaldenca. A més, van destacar que, segons els han reconegut alguns dels alumnes, poder continuar pintant i creant ha estat un element important dins de les seves vides durant la pandèmia.

Aquesta és una de les accions impulsades pel Comú d’Escaldes-Engordany que tenen per objectiu fomentar la vida cultural de la parròquia. A més, per primer cop l’exposició, s’ubica a l’Espai Caldes, una sala adreçada a acollir activitats vinculades a la parròquia i al país. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT