PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cuca Roseta és la convidada al Festival de Fado d’Andorra

També es projectarà una pel·lícula i s’ha organitzat una conferència

Per El Periòdic

Cuca Roseta, en una actuació recent.
Cuca Roseta, en una actuació recent. | Facebook / Cuca Roseta

El Centre de Congressos d’Andorra la Vella viurà el dia 16 de juliol una gran nit de Fado organitzada pel Festival de Fado d’Andorra, que en aquesta segona edició presenta una oferta cultural completa per promoure la llengua i la cultura portuguesa. El plat fort és el concert que oferirà Cuca Roseta a partir de les 20.30 hores.

Considerada de forma unànime com una de les veus de referència del gènere, és una fadista amb set discos a la seva trajectòria que ha treballat amb productors del prestigi de Gustavo Santolalla i Nelson Motta. Entre les creacions més importants dels darrers anys, destaca Amália por Cuca Roseta, un homenatge discogràfic a la gran fadista i actriu Amália Rodrigues, i el més recent Meu, on l’artista, a més d’intèrpret, s’ha convertit en autora dels seus propis temes.

El festival oferirà, a més, la projecció de la pel·lícula Fado, de Sofia de Portugal i Aurélio Vasques, i la conferència Saudades da terra firme, a càrrec de David Ferreira. Aquestes dues activitats són gratuïtes, es faran a la Sala Consòrcia i conformen una proposta cultural variada que va més enllà de l’oferta musical.

El Festival de Fado és un esdeveniment internacional, promogut per iniciativa privada amb el suport del Consolat de la República de Portugal, que aquest any compleix 12 anys de trajectòria i que és present a 17 grans ciutats repartides per Europa, Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT