PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un accident a l'avinguda Meritxell provoca tres ferits lleus

El causant del xoc ha perdut el control del vehicle

Per Anna Casanova

| Twitter / @ChechuSNet

Les fortes pluges d'aquest migdia han provocat un accident a l'avinguda Meritxell amb tres vehicles implicats, concretament entre els edificis número 62 i 66. El conductor que ha causat el xoc ha perdut el control del vehicle, "per causes desconegudes", segons ha assegurat el cap de guàrdia del Cos de Bombers, Xavier Nuez, fet que ha provocat que impactés amb dos vehicles des del darrere amb una "alta intensitat", ha apuntat.

Els Bombers han rebut l'avís a les 15.12 hores, i s'han desplaçat amb quatre dotacions: dues ambulàncies, el cotxe del cap de guàrdia i un camió de neteja. La Policia també s'ha dirigit al lloc dels fets, juntament amb els agents de circulació per regular la zona. Els tres conductors dels vehicles, tots amb matrícula andorrana, han rebut ferides lleus i, per tant, han estat desplaçats a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. 

"Totes les dotacions ja es troben al Parc de Bombers i només queda el camió que neteja les restes de l'accident i la carretera", ha explicat el cap de guàrdia a mitja tarda.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT