PUBLICITAT

Plaques fotovoltaiques al nou edifici del Consell General

  • La central solar generarà 22MWH i estalviarà 12.159Tn de CO2 a l'any
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Nou edifici del Consell General. Foto: TONY LARA

Construccions Modernes S.A. amb la col·laboració de la multinacional espanyola Sunco Energy, amb la qual té un acord de col·laboració pel desenvolupament de projectes energètics, ha estat adjudicatària de la instal·lació fotovoltaica d'Andorra de 14 KWP i que s'ubicarà a la coberta de la nova seu del Consell General d'Andorra.

Aquesta central solar generarà 22 MWH i estalviarà 12.159 Tn de CO2 a l'any, amb la qual cosa la nova infraestructura parlamentària tindrà una vessant sostenible.

«Amb aquesta instal·lació, Construccions Modernes entra en el negoci de les energies renovables, un sector que es preveu a l'alça al Principat», segons va informar l'empresa. De fet, la companyia, de manera conjunta amb el seu soci estratègic espanyol, «vol ser un referent en la contribució de la sostenibilitat energètica del país».

El nou consell general, a punt / Els treballs de construcció de l'anhelada nova seu del Consell General van avançar al ritme previst i ja només queden alguns serrels, en aquest cas vinculats als últims retocs i també a la mudança de les actuals instal·lacions fins a les noves. Tot apunta a que la inauguració oficial serà el dia de la Constitució, el 14 de març.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT