PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marimbazzi Duo s’endú el Concurs Internacional Cambra Romànica

En la categoria base, els guanyadors han estat el Quintet Oriol Martorell

Per El Periòdic

L’actuació de Marimbazzi Duo.
L’actuació de Marimbazzi Duo. | Comú de Canillo / Xavier Pujol

El grup polonès Marimbazzi Duo ha guanyat el IV Concurs Internacional Cambra Romànica, que ha tingut lloc aquest darrer cap de setmana a l’auditori del Palau de Gel de Canillo. Els polonesos van meravellar als assistents amb la màgia musical que van saber crear. El jurat, format per Gerard Claret, Laia Masramon i Patrícia de No, va decidir que el segon i tercer premi havien de repartir-se ex aequo. Així, la plata va anar tant pel del KamBrass Quintet, de Luzerna com pel Bòreas Ensemble, vinguts del Liceu de Barcelona; mentre que el bronze va recaure en Trio Desconcierto (de tres guitarres, una de les quals a mans d’un andorrà), i pel duo Liudmila & Kei, vingudes de Graz, Àustria.

La categoria base la va guanyar el Quintet Oriol Martorell, un grup de joves músics estudiants al conservatori barcelonès del mateix nom, amb una integrant originària de l’Alt Urgell. El segon premi va ser pel quartet de corda Freyja Quartet, del conservatori de Badalona i sota la tutela del professor Ricardo del Fresno.

L’organització va destacar les nombroses inscripcions de la categoria avançada, fet que ha implicat una pujada del nivell musical ofert. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT