PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La dupla John Holt i Richy Vuelcom serà al Bricks

Els DJs andorrans actuaran en conjunt a l’esdeveniment francès

Per Lídia López

Una de les actuacions de la primera edició del festival, el 2019.
Una de les actuacions de la primera edició del festival, el 2019. | Bricks Festival

Els DJs andorrans John Holt i Richy Vuelcom formen part del cartell del Bricks Festival, esdeveniment que tindrà lloc a Toulouse el cap de setmana de l’11 i 12 de juny. Segons va explicar a EL PERIÒDIC l’artista participant i promotor Richy Vuelcom, es tracta de la segona edició del festival, després de «l’aturada obligatòria» per la pandèmia del coronavirus. A més, es tracta d’una proposta organitzada pel mateix equip que impulsa l’Hibernation, al Pas de la Casa. 
«S’ha aconseguit un cartell molt potent, amb diversos artistes que són caps de festivals arreu d’Europa com Adriatique, Dixon i Marco Carola», va detallar Vuelcom, que va compartir que a banda dels assistents VIP, la resta del cartell està formada per DJs francesos, a excepció d’ell mateix i Holt, que actuen en conjunt. «Farem una sessió back to back (B2B) amb el John, cosa que no hem fet mai en un festival i la veritat és que en tenim moltes ganes», va reconèixer Vuelcom.

D’altra banda, pel que fa al festival en si, el DJ va indicar que «el ritme de venda d’entrades va molt bé», puntualitzant que «la fita és arribar a les 4.500 persones cada dia, i a hores d’ara ja portem més de 3.500 en cada jornada». Així, va apuntar que «la fita és arribar a penjar el cartell de sold out» i va afegir que «estem molt contents de com està reaccionant la gent». El Bricks Festival és un esdeveniment de música electrònica d’estil tech-house i techno que té lloc al  parc de la Mounède de Toulouse.

Així mateix, com a part de l’staff organitzador de l’Hibernation –també impulsors del Bricks–, Vuelcom va considerar que l’edició d’enguany de l’esdeveniment del Pas de la Casa «va ser un èxit rotund», pel fet que es va aconseguir fer sold out els dos dies, cosa que mai havia passat els anys anteriors. «La resposta va ser molt bona per part del públic, i la majoria de persones van sortir amb ganes de repetir», va declarar el DJ, que va afegir que també van tenir una experiència positiva els assistents locals que descobrien el festival per primera vegada. Per tot plegat, va valorar que «des de l’organització vam acabar molt contents». Així, ara ja pensen en l’edició de l’any vinent, que serà la cinquena. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT