El Campionat d’Andorra absolut tanca amb èxit

Els atletes de la FAA continuen demostrant la seva progressió de cara a les pròximes grans cites

Cinca, Martins i Rodríguez, al podi.
Cinca, Martins i Rodríguez, al podi. | FAA

El Campionat d’Andorra absolut va tancar, un any més, amb èxit pel que fa al nombre de corredors, resultats i marques obtingudes. Com a resultats destacats, en la prova dels 100 metres lliures Carlota Màlaga va obtenir la primera posició, mentre que en categoria masculina, Mikel de Sa es va fer amb la victòria, i Miquel Vilchez va fer el mateix en el salt de perxa.

En els 400 metres, Bruna Luque i Pau Blasi van ser els campions, mentre que Alexandra Grebennikova i Guillem Arderiu van vencer en el llançament de pes. Finalment, en els 800 metres, Aina Cinca i Pol Moya van pujar a l’esglaó més alt del podi.

D'altra banda, als 400 metres tanques, Alba Viñals i Eloi Vilella va sortir vencedors, i Aroa Carballo i Nil Graells van fer el mateix en el salt d'alçada.

Cristina Martins i Gaetan Fetaud van dominar els 1.500 metres lliures, i Maria Morató es va coronar en javelina.

Tanmateix, en els 5.000 metres lliures, Xènia Mourelo i Nahuel Carabaña van pujar a l'esglaó més alt del podi, i Jana Rodriguez va fer el mateix en el triple salt.

Finalment, Duna Viñals i Pau Blasi van guanyar en els 200 metres lliures, i Lerato Pagès i Pol Herreros van sortir vencedors en els 100 metres tanques i 110 metres tanques sub-18, respectivament.

D’altra banda, Lerato Pagès es va proclamar campiona de Catalunya sub-18 en els 100 metres tanques. Duna Viñals va ser segona en els 200, i Lander Teixeira tercer en els 110 metres tanques.