PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez guanya amb remuntada inclosa

L’andorrana es desfà de la txeca Tereza Valentova en tres sets (7-6/2-6/0-6)

Per El Periòdic

Jiménez en un partit abans del debut al Roland Garros júnior.
Jiménez en un partit abans del debut al Roland Garros júnior. | V.J.

Vicky Jiménez va viure ahir una completa lluita de desgast, que finalment va acabar amb la victòria per a l’andorrana en el seu debut en el Roland Garros júnior, que es troba disputant-se a París. Jiménez va aconseguir desfer-se de la txeca Tereza Valentova per un set a dos (7-6/2-6/0-6) després de més de dues hores i mitja de trobada, materialitzant així el seu passi a la segona ronda (16ns de final) on ja l’espera la canadenca Annabele Xu.


Pel que fa al partit, Jiménez va haver de remar des del primer minut, i és que Valentova va sortir una mica més endollada, posant-se 2-0 a dalt. Els jocs eren llargs, destacant la intensitat d’ambdues competidores, fins que a partir del 4-2 l’andorrana va prémer l’accelerador per igualar la trobada 4-4. Els punts van anar intercanviant-se fins a arribar al tie break, en el qual tres pèrdues de servei van acabar condemnant la tricolor.


Ja en el segon set, el primer joc va durar fins a 15 punts, caient finalment a favor de Valentova. Però va ser a partir d’aquí on Jiménez va posar la directa, mostrant-se físicament molt superior a la txeca, que va aguantar només dos jocs. A partir del 2-2, els punts van anar acumulant-se per a l’andorrana fins a establir el 2-6 final, i seria el tercer set el que destacaria encara més aquest context.


Ni un joc va cedir la jove tennista del Principat (0-6), que va tenir fins a quatre pilotes de partit. Una victòria que fa oblidar qualsevol lesió prèvia i col·loca Jiménez en la segona ronda, on es veurà les cares amb Xu (número 1.234 del rànquing WTA), que va vèncer la francesa Astrid Lew Yan Foon també per 1-2 (2-6/6-4/6-7). 

PUBLICITAT
PUBLICITAT