PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mònica Doria s’instal·la entre les 10 millors palistes d’Europa

L’andorrana és 6a en canoa i 8a en caiac al Campionat d’Europa sub-23 a Eslovàquia

Per El Periòdic

Doria, al Campionat d’Europa a Liptovsky Mikulas (Eslovàquia).
Doria, al Campionat d’Europa a Liptovsky Mikulas (Eslovàquia). | @doriamonica

Mònica Doria ja s’ha instal·lat, definitivament i per mèrits propis, en l’elit del piragüisme europeu. L’andorrana va demostrar, tant en les semifinals com en les finals de canoa (C1) i caiac (K1), el seu nivell, primer, sobreposant-se a una mala classificació en K1, i després de sortir la primera va marcar el 5è millor temps per superar la penúltima ronda del Campionat d’Europa que es va disputar a Liptovsky Mikulas (Eslovàquia).


Ja en la final, Doria havia començat el seu descens a ritme de medalla. No obstant això, uns problemes a la porta 13 la van deixar sense opcions reals de pujar al podi. Finalment, l’andorrana va acabar en 8a posició, amb un temps d’118,2, a 10.96 de les guanyadores Eliska Mintalova, i Stephanie Horn.


Pel que fa a C1, Doria va finalitzar en 6a posició en la final del Campionat d’Europa, després que en les semifinals acabés amb el 5è millor temps. En la mateixa final, una penalització de dos segons va acabar deixant Doria en la 6a posició, amb un temps de 120.61, a poc més de set segons de la guanyadora. la britànica Mallory Franklin (113.35). El podi l’han completat la francesa Marjorie Delassus i la txeca Tereza Fiserova. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT