PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp acull una mostra de l’artista Véronique Bandry

Les peces plasmen indrets paisatgístics destacats del Principat

Per El Periòdic

Inauguració de l’exposició amb alguns membres de la corporació.
Inauguració de l’exposició amb alguns membres de la corporació. | Comú d\'Encamp

La sala d’exposicions del Punt d’Informació Juvenil d’Encamp acull des d’ahir una exposició pictòrica de l’artista Véronique Bandry. La mostra es pot visitar de forma gratuïta i estarà disponible fins al 15 de juny. L’exposició ve de la mà de l’associació Philandorre, que enguany celebra els seus 45 anys amb una assemblea i diferents activitats a Encamp. Per commemorar les seves ascensions anuals, l’agrupació alterna les celebracions entre Andorra i França.

El cònsol menor del Comú d’Encamp, Jean Michel Rascagnères, va destacar que «estem molt contents de comptar amb aquesta exposició, així com de l’assemblea i de la presència d’alguns dels membres de l’associació». A més, va agrair al conseller comunal Enric Riba que hagi dut a terme l’organització tant de l’exposició com de l’acolliment de Philandorre. Riba va matisar que fa «25 anys que coneix l’associació» i que en el seu marc «s’han fet més de 20 exposicions a París». «Enguany, aprofitant que l’assemblea es feia aquí, hem organitzat aquesta exposició, que se centra en diferents indrets Andorra», va afegir.

L’exposició fa un recull de 25 obres que plasmen indrets destacats del Principat, com les Bons d’Encamp o l’església de Sant Miquel de la Mosquera, entre d’altres. La tècnica que utilitza Bandry és l’acrílic diluït, una forma de pintar que està a cavall entre l’aquarel·la i l’acrílic tradicional. Aquesta tècnica li permet jugar amb aspectes com l’opacitat i la transparència o l’ombra i la llum, segons va destacar la corporació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT