PUBLICITAT

Andorra, present al Saló des Vacances de Brussel·les

EL PERIÒDIC
BRUSSEL·LES

Andorra va participar un any més al Salon des Vacances de Brussel·les, que ahir va inaugurar la 53a edició a la capital belga i que es perllongarà fins el proper dilluns 7 de febrer. La participació del Principat es canalitza a través d'Andorra Turisme. Aquesta fira és la més important del sector turístic a Bèlgica.

La presència del Principat es produeix conjuntament amb professionals andorrans del sector turístic. A més, aquesta s'emmarca en el suport que des d'Andorra Turisme s'ofereix als professionals andorrans per estar presents i poder mantenir reunions amb els principals operadors turístics del mercat Belga.

L'objectiu principal de la fira és «treballar en la consolidació d'Andorra com a destinació de vacances per als turistes belgues, mantenint contacte directe i personal amb els principals operadors turístics i amb el client final», segons el Govern. L'espai del que es disposa és de 40 m2 i està situat al palau nº5 a l'àrea internacional, al costat d'altres destinacions europees i franceses.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT