PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez ja és a París per preparar l’estrena en el Roland Garros júnior

La tennista andorrana torna a França «millor» de la seva lesió i amb ganes de «lluitar»

Per El Periòdic

Jiménez, ahir, entrenant al CTEO d’Ordino.
Jiménez, ahir, entrenant al CTEO d’Ordino. | EL PERIÒDIC

Vicky Jiménez va realitzar ahir la seva última sessió d’entrenament al Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino (CTEO) abans de marxar cap a París per disputar el Roland Garros júnior. L’andorrana va declarar que «aquesta serà una segona oportunitat per donar el millor de mi i veure en quins aspectes puc millorar», després de perdre contra Carolina Alves en la primera ronda de la fase prèvia del Grand Slam francès per dos sets a zero la setmana passada.


«No vaig acabar com volia [al Roland Garros], però estic molt millor físicament i amb ganes de seguir lluitant», va explicar Jiménez. La lesió que la va tenir apartada dels terrenys de joc al voltant de dos mesos ja és aigua passada, i la jove tricolor assegura, inclús, sentir-se «molt millor que abans». «Ha sigut com un petit avís per fer-me saber que m’havia d’aturar una mica, descansa, que encara sóc molt jove i tinc molta formació per davant», va dir la tennista.


La disciplina júnior no tindrà res a veure amb l’absoluta, però incorporarà les millors tennistes en aquestes edats. És per això que Jiménez ho va tenir clar: «Siguis o no la favorita, el torneig serà d’allò més dur». Sobre el cartell de favorita que li ha penjat l’organització no hi pensa, diu la del Principat, ja que «només penso amb el meu nom, Victòria Jiménez». Roland Garros començarà demà, fins al 4 de juny. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT