PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra viatja a Cadis per a l’últim partit del grup 2

L’RB Linense servirà de preparació de cara a la final contra el Racing

Per El Periòdic

Marc Fernández i Zourdine disputen una pilota en un entrenament.
Marc Fernández i Zourdine disputen una pilota en un entrenament. | @FCANDORRA

L’FC Andorra ja és a la Línia de la Concepció (Cadis) per veure’s les cares avui, a partir de les 18.30 hores al Municipal de La Línea, amb la Real Balompédica Linense en la que serà l’última jornada d’aquest grup 2 de la Primera RFEF Footters. D’aquesta manera, la competició i, per tant, la categoria, es donarà per finalitzada a falta d’un últim partit que enfrontarà l’FC Andorra (com a campió del grup 2) contra el Racing de Santander (campió del grup 1) per saber quin equip s’alçarà amb el trofeu d’aquesta nova Primera RFEF Footters.


El duel per determinar al campió de campions tindrà lloc el pròxim divendres, dia 3 de juny, en terres gallegues, encara amb la seu per determinar, però abans s’haurà de disputar la trobada contra el Linense d’avui. L’equip gadità no està salvat matemàticament, ja que una victòria del Sevilla Atlético i una del Cornellà els enviaria directament a la Segona RFEF si aquests no puntuessin contra els tricolor.


D’igual manera, els jugadors del Principat tindran una penúltima oportunitat per demostrar que són aptes per seguir en aquest projecte la temporada vinent a la Segona Divisió. Tot i que la voluntat de la direcció esportiva seria mantenir un gruix de jugadors actuals, és ben sabut que es necessitaran fitxatges si es vol competir a la categoria de plata del futbol espanyol. És per això que s’espera que aquest duel a La Línea de la Concepció no disminueixi pel que fa a la intensitat, i els integrants que hagin pogut gaudir de menys minuts durant la temporada podrien tenir el seu moment.


No obstant això, el context és el que és, i els tricolor no es juguen res en aquesta trobada. És per això que el tècnic tricolor, Eder Sarabia, va admetre que «després del que hem aconseguit, la setmana de celebració que hem passat i la tensió que hem tingut durant tot l’any, és normal que el nivell als entrenaments hagi baixat, però des de l’altre dia ens hem tornat a endollar i sabem que hi ha equips que encara estan jugant-s’hi coses».


Al terreny de joc, Sarabia va confirmar la presència de canvis, explicant que «aquest duel serà important per preparar el pròxim i últim contra el Racing, i és per això que també donarem minuts a jugadors que s’ho han guanyat, i que per uns motius o altres no han pogut disputar tants minuts com haguéssim volgut». Sarabia, tot i això, espera un partit «competit i disputat fins al final, com s’ha vist al llarg de l’any». 

 

Les decles

 

Eder Sarabia - Entrenador de l'FC Andorra

 

«Des de l’altre dia ens hem tornat a endollar i sabem que hi ha equips que encara es troben disputant-se alguna cosa»

«Aquest partit serà important per preparar el del Racing. Donarem minuts a jugadors que també s’ho han guanyat»

PUBLICITAT
PUBLICITAT