PUBLICITAT

El Centre Andorra Sostenible arriba a més de 8.000 usuaris

  • BIBM i el Ministeri de Medi Ambient renoven el conveni de col·laboració per dos anys
P. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Vicenç Alay i Francesc Mora, ahir en la signatura del conveni Foto: ORIOL LLAURADÓ

Entre cursos de formació a les escoles, exposicions i consultes, el Centre Andorra Sostenible ha arribat a més de 8.000 usuaris en la seva trajectòria que va iniciar el 2003. Així ho va destacar ahir el ministre de Medi Ambient, Vicenç Alay, qui va qualificar el centre com un «element cabdal en la nostra política mediambiental».

Part d'aquest «èxit» de la campanya per la sostenibilitat que comporta aquest centre és gràcies a la col·laboració conjunta que té el Ministeri de Medi Ambient i BIBM, que ahir van renovar el conveni per dos anys més. Un acord que injecta més de 12.000 euros de dotació econòmica per continuar en la tasca de fer activitats per sensibilitzar la societat en pro del medi ambient.

La formació que s'imparteix des del Centre Andorra Sostenible a les escoles ha arribat a més de 3.000 alumnes, per altra banda la bicicletada o el festival de cinema de medi ambient són algunes de les activitats més seguides.

Per a aquest any, a més de la casa dels enginys i de continuar amb la formació a les escoles, des del Centre Andorra Sostenible es preveu centrar-se en accions sobre l'estratègia del paisatge.

El president del Banc Internacional-Banca Mora, Francesc Mora, va destacar la renovació del conveni de col·laboració com una mostra «de la política de mecenatge mediambiental de BIBM» i a més va destacar actuacions que han tingut gran ressò com han estat les exposicions itinerants Fred i Calent i L'Andorra dels paisatges, així com el curs sobre el paisatge i la campanya d'estalvi energètic. Mora va aprofitar per remarcar el compromís que BIBM té amb el medi ambient sent la primera entitat bancària andorrana i la segona d'Europa en obtenir la ISO 12001 de gestió mediambiental i l'any passat va rebre la certificació e)mission del programa de les Nacions Unides per al medi ambient (UNEP) que reconeix la neutralitat de BIBM en emissions de CO2 per l'any 2009.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT