PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Prop de 4.000 places per a les activitats d’estiu d’Andorra la Vella

Com a novetat, hi ha una combinació de natació, atletisme i vòlei

Per El Periòdic

Pujol i Cabanes durant la presentació ‘Viu l’estiu 2022’ d’Andorra la Vella.
Pujol i Cabanes durant la presentació ‘Viu l’estiu 2022’ d’Andorra la Vella. | Comú d\'Andorra la Vella / Tony Lara

Del 4 de juliol al 7 de setembre, els departaments de Social i d’Esports i Joventut d’Andorra la Vella, oferiran les activitats infantils esportives i de lleure Viu l’estiu 2022 dirigides a infants i joves entre els 3 i els 17 anys. Enguany, les activitats es podran celebrar sense restriccions pel coronavirus i el comú ofereix prop de 4.000 places. A més, «també donem l’oportunitat a què joves tinguin la seva primera experiència laboral oferint 90 places de monitors», va informar ahir el conseller d’Esports i Joventut, Alain Cabanes.

Pel que fa a les activitats esportives, estan dividides en quatre blocs. Per una banda, hi haurà les escoles esportives d’estiu amb vuit torns durant tot l’estiu destinades a infants entre 6 i 9 anys i d’entre 10 i 13 anys. D’altra banda, la corporació, conjuntament amb els clubs esportius de la parròquia, proposa 12 campus esportius, i com a novetat «tenim un que combina natació, atletisme i vòlei platja», va comentar el conseller, afegint que enguany també s’ha afegit un de natació sincronitzada. Tots aquests campus estan destinats a joves de 5 a 15 anys i també hi haurà campus de vòlei, de kungfu, de bàsquet, de futbol, de patinatge artístic, d’hoquei, de rítmica, de judo i de taekwondo.

D’altra banda, per a joves de 12 a 17 anys, els set comuns organitzen quatre campus diferents com són els de vòlei platja, d’skate, d’esport aventura i de descens de BTT. A més, Cabanes va explicar que el comú de la capital, seguint amb la línia dels cursos de conducció sobre gel que ofereixen a l’hivern, també ha programat un curs de trial. Finalment, pel que fa a les activitats esportives, hi haurà diferents estades amb pernoctació també per a joves d’entre 12 i 17 anys. Així doncs, hi haurà un campus de vela al Port de la Selva i a Cambrils, la volta a Andorra a peu, un campus de futbol a Amposta, un de taekwondo a l’Hospitalet i una sortida multiesportiva al Port del Comte. A més, enguany, els infants podran tornar a gaudir de la piscina exterior del Serradells. Durant la presentació, la consellera de Social, Meritxell Pujol, va informar sobre les diferents activitats de lleure que organitzen des del departament, destinades a infants de 3 a 6 anys. Un any més s’oferiran les activitats a la ludoteca de Santa Coloma i al casal d’infants el Llamp. També hi haurà les colònies fora d’Andorra, que seran als Pirineus Orientals o a Girona. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT