PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Massana reformarà el Camp de Santa Caterina i la Casa Pairal

També es comprarà un terreny al Mas de Ribafeta per fer-hi un aparcament

Per El Periòdic

Un moment del Consell de Comú de la Massana.
Un moment del Consell de Comú de la Massana. | COMÚ DE LA MASSANA

El jovent de la Massana disposarà d’un espai propi al Camp de Santa Caterina. En la sessió de Consell de Comú d’ahir es va donar llum verda al suplement de crèdit de 711.000 euros per poder disposar de la partida necessària per portar a terme les obres i també a la convocatòria per a la seva licitació. Es tracta d’un projecte integral, que es farà en dues fases. «L’objectiu és disposar de dos espais a l’aire lliure clarament diferenciats: el Prat Gran per als infants, i Santa Caterina per als joves, a partir de 12 anys. Considerem que és important que cadascú tingui el seu espai, ja que les necessitats i gustos són diferents», va explicar el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet, que va afegir que el projecte s’ha realitzat tenint en compte les opinions expressades pels joves a través d’una enquesta. 

Un altre projecte que començarà en breu és la reforma de la Casa Pairal. En aquest cas, els treballs ja s’han adjudicat per un import de 210.470 euros pel que fa a la part constructiva i 78.052 euros pel que fa a la climatització i altres instal·lacions. La consellera de l’Àrea Social, Francesca Guerrero, va afirmar que «amb aquesta reforma pretenem que la gent gran se senti més còmoda i tingui més opcions per fer activitats». Les obres tindran una durada de quatre mesos i s’espera poder inaugurar-la de cara a la tardor.

D’altra banda, en la mateixa sessió es va aprovar la compra d’un terreny al Mas de Ribafeta d’Arinsal per tal de construir un aparcament amb una trentena de places i garantir el servei als veïns i clients dels establiments de la zona. La superfície del terreny és de 919 m2 i el seu preu és de 900.000 euros. 

Un altre dels punts destacats va ser el suplement de crèdit per fer front a la segona fase d’eixample de la carretera de Sispony i de la reforma de la plaça de l’Església, incloses en el Pla d’Amabilització i Pacificació de la Massana, segons va informar el comú en un comunicat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT