PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc vol Paulí, Jelínek, Hannah, Tunde i Llovet a LEB Or

El club ha manifestat als cinc jugadors la voluntad de retenir-los de cara a buscar l’ascens

Per El Periòdic

Llovet, amb llàgrimes a la cara despés del descens.
Llovet, amb llàgrimes a la cara despés del descens. | BCA / MARTÍN IMATGE

El MoraBanc ja té clar, amb el director general Francesc Solana al capdavant, amb quins jugadors vol quedar-se de cara a buscar l’ascens la temporada vinent a la LEB Or. Solana va comunicar a Oriol Paulí, David Jelínek, Clevin Hannah, Tunde i Nacho Llovet que l’entitat voldria que fossin la columna vertebral la pròxima temporada, i ara hauran de ser els mateixos jugadors qui reflexionin l’oferta i decidir si realment volen quedar-se al Principat, o no.


D’altra banda, un altre dels punts clau, segons va afirmar Solana en declaracions a RTVA, serà l’elecció de l’entrenador. Quintana segueix tenint punts per a ocupar la banqueta tricolor, però «haurem de veure amb quines opcions comptem finalment». Per al general manager, el fet d’escollir l’entrenador «és el més important, més enllà de jugadors o qualsevol altra figura».


La resta de la plantilla estaria en negociacions per deixar l’entitat andorrana, amb els casos particulars de Tyson Pérez i Moussa Diagne que, segons el mitjà, també haurien manifestat la decisió de no voler continuar. Finalment, des del club es busca comptar amb un pressupost al voltant dels tres milions d’euros, per situar-se com el projecte favorit. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT