PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús canviarà de disciplina al circuit italià de Mugello

L’andorrà confirma la seva participació a la tercera prova de la Copa del Món Enel de MotoE

Per El Periòdic

Cardelús en l’última prova disputada de MotoE.
Cardelús en l’última prova disputada de MotoE. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús participarà aquest cap de setmana en la tercera prova de la Copa del Món Enel de MotoE que, com ve sent habitual aquesta temporada, tindrà dues curses. En aquesta ocasió, l’escenari escollit és el circuit de Mugello que rebrà el Gran Premi d’Itàlia de MotoGP.


El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing arriba a aquesta nova cita del campionat amb els set punts que va sumar a Le Mans, on va estrenar la temporada després d’haver-se perdut per lesió la prova inaugural disputada al circuit de Jerez.


L’andorrà afronta la primera de les dues cites italianes de la temporada de les motos elèctriques bastant recuperat de les lesions que encara arrossega a la mà esquerra i l’espatlla, i després d’haver pujat al podi amb una tercera posició a la cursa del Moto2 European Championship que es va disputar el passat diumenge al circuit Ricardo Tormo de València.


«Arribo amb sensacions molt positives a aquesta pròxima cita, ja que el cap de setmana passat va ser molt important, pel podi que vaig aconseguir i perquè la recuperació de les fractures que tinc a la mà esquerra i la fissura de l’espatlla estan força recuperades», va declarar Cardelús. La primera de les dues curses del cap de setmana es disputarà dissabte a partir de les 16.15 hores, i la segona diumenge a les 15.30 hores. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT