PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció estrenarà nova equipació a la Nations League

La FAF fa pública la indumentària que lluirà el conjunt dirigit per Koldo Álvarez de Eulate

Per El Periòdic

Les equipacions de joc, entrenament i carrer de la selecció absoluta.
Les equipacions de joc, entrenament i carrer de la selecció absoluta. | FAF

La selecció absoluta de futbol estrenarà nova indumentària de cara a la seva participació en la Nations League, que començarà aquest pròxim mes de juny. La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va donar a conèixer ahir quines seran les equipacions de joc, d’entrenament i de carrer que lluiran els homes dirigits pel seleccionador Koldo Álvarez de Eulate.


L’aspecte més diferenciador i destacat serà la tornada de l’escut del país a la samarreta, mentre que abans els que regnava era el logotip de la federació. L’escut d’Andorra estarà present en les samarretes de joc i de carrer, mentre que el de la FAF estarà present en la indumentària d’entrenament i escalfament.


Els colors principals tornaran a ser el vermell per a la primera equipació, i el blau per a la segona. No obstant això, el disseny més minimalista de la passada primera equipació donarà pas a unes franges que simulen les muntanyes andorranes, blaves i grogues, mentre que en la secundària aquestes formes es podran veure en diferents tonalitats de blau, per a acabar amb dues línies fines, una groga i altra vermella, creuant l’escut de dalt a baix.


El que també canvia és la marca que patrocinarà la selecció. Fins ara, els tricolor utilitzaven la marca italiana Macron, que es pot veure sobretot en la Serie A i la Serie B del mateix país, mentre que ara ho farà la també italiana Erreà.


D’aquesta manera, la selecció absoluta farà el seu debut a la Nations League, i amb la nova equipació, el pròxim 3 de juny contra Letònia, a fora, a les 18.00 hores, i no serà fins a la segona jornada quan els aficionats tricolor podran veure la selecció a l’Estadi Nacional. Els del Principat es veuran les cares amb el combinat de Moldàvia el pròxim dia 6 de juny, a partir de les 20.45 hores a la capital del país. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT