Pol Moya aconsegueix la medalla de bronze als 1.500 metres

El de la FAA posa la cirereta a un Campionat Iberoamericà per emmarcar

Moya amb el seu pare, després d'aconseguir el bronze en els 1.500 metres.
Moya amb el seu pare, després d'aconseguir el bronze en els 1.500 metres. | FAA

El corredor de la Federació Andorrana d'Atletisme (FAA) Pol Moya va aconseguir la medalla de bronze en la prova dels 1.500 metres del Campionat Iberoamericà 2022 que va tenir lloc al llarg de tot el cap de setmana a Alacant.

Moya va registrar un temps de 3.44.64 que li va suposar materialitzar la tercera plaça en una cursa «espectacular! Valent en tot moment i guanyant a atletes amb marques per sota dels 3.40», segons va publicar la FAA a les xarxes socials.

La medalla de Moya va significar la segona per a la delegació andorrana en aquest campionat, que quedarà per al record, després que Nahuel Carabaça aconseguís la plata als 3.000 metres obstacles. L'atleta olímpic va deixar una «d’aquelles fotos que ens fa feliços publicar. Pare i fill. Entrenador i atleta. Malalts d’atletisme. Avui ha estat un gran dia.