PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Alta afluència a les Fontetes durant els tres dies d’Andoflora

Els paradistes tanquen amb un bon nivell de vendes i les activitats complementàries fan el ple

Per El Periòdic

A la imatge superior, els infants gaudeixen dels tallers d'Andoflora. A la imatge inferior, Guillem Forné i Eva Sansa sostenen rams de flors.
A la imatge superior, els infants gaudeixen dels tallers d'Andoflora. A la imatge inferior, Guillem Forné i Eva Sansa sostenen rams de flors. | Comú de la Massana

La 28a edició d’Andoflora ha estat marcada per una alta afluència de públic de divendres a diumenge. Tot i que va haver-hi punts àlgids, sobretot el dissabte a la tarda i el diumenge al migdia, la plaça de les Fontetes ha estat plena de visitants durant tot el cap de setmana. «L’alta afluència ha beneficiat les compres de plantes i flors. Cada cop hi ha més gent aficionada a la jardineria i això es percep a Andoflora», va assegurar el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné, i també va remarcar que «tots els espectacles han fet ple d’aforament, així com els tallers infantils i per adults». 

Tot i que no hi ha un sistema de comptatge, el conseller de Cultura va apuntar que es tracta d’una de les edicions més participatives, gràcies al bon temps, la qualitat dels productes comercials, la implicació de molts col·lectius i l’ampli cartell d’activitats. D’altra banda, va agrair la implicació dels comerciants i també de les entitats culturals i socials que col·laboren amb Andoflora, com l’Esbart Valls del Nord i la Grossband, que van actuar ahir davant d’un nombrós públic.

Forné també va posar en relleu la bona acollida de la iniciativa de l’Escola de Música de les Valls del Nord, que va treure els seus instruments a la plaça perquè tothom els provés. Això s’ha traduït amb un alt interès per l’Escola i amb noves inscripcions. Per la seva banda, el públic va valorar molt positivament l’embelliment i ornamentació, tant de la parròquia com de la plaça. «Davant la bona acollida, es continuarà treballant en aquest sentit», va remarcar Forné.

 

Tarda de premis a Andoflora

La fira-mercat de la planta i la flor es va clausurar amb diverses entregues de premis. Pel que fa al Concurs d’Instal·lacions Urbanes, el primer premi va ser per E-Naturam i la seva creació titulada Frida mirant el jardí, una obra artística floral molt elaborada i amb una harmoniosa optimització de l’espai. El segon premi va ser per Shami’s i el tercer per Naturals. Pel que fa al Concurs d’aparadors, va guanyar la carnisseria Àngela, amb una composició al voltant d’una vaca, el producte del seu negoci. Els altres premiats van ser Cathyan, Borges i la Minjadora. També es va dur a terme un concurs artístic, a càrrec de Capsa, amb la col·laboració de les escoles d’art del país. La guanyadora va ser Susana Pérez, amb la seva obra Cor-Grana. Les altres dues premiades van ser Iris Tallada i Ilyasse Arabi. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT