PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cercavila i mostra gastronòmica per la diversitat cultural

La capital planteja un canvi de localització de cara l’any que ve

Per El Periòdic

L’arribada de la cercavila de les entitats culturals a la plaça Guillemó.
L’arribada de la cercavila de les entitats culturals a la plaça Guillemó. | ANA / L.G.

La cercavila i la mostra gastronòmica de la Setmana de la Diversitat Cultural d’Andorra la Vella van omplir dissabte la plaça Guillemó de residents i turistes que volien descobrir, gaudir i nodrir-se de la cultura i tradicions de les 25 entitats que participen en aquesta dotzena edició de l’esdeveniment. El conseller de Cultura i Promoció Turística, Miquel Canturri, va valorar molt positivament la celebració i va afirmar que «estem molt contents perquè hem pogut tornar a la normalitat i dur a terme la festivitat en bones condicions».

En aquest sentit, va recordar que esdeveniments com la Setmana de la Diversitat Cultural són «molt importants» per mostrar «què som com a país i com a parròquia» i donar a conèixer que Andorra és «un territori d’acollida amb gent d’arreu del món». «És valuós que siguin les entitats culturals les que ensenyin els seus valors, gastronomia i balls perquè mostra la diversitat cultural del país», va indicar.

Per cloure, Canturri va apuntar, en la mateixa línia que ho va fer la cònsol major, Conxita Marsol, que la voluntat de la corporació en vista a l’edició de l’any vinent és poder ampliar el nombre d’associacions que hi participen, per la qual cosa, molt probablement, serà necessari trobar un altre indret més gran, ja que «a la plaça Guillemó no hi cabríem», segons va informar l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT