PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS demana sobre els sous dels empleats públics

També sobre elaboració de reglaments de carrera professional horitzontal i l'acompliment a la funció pública

Per El Periòdic

Les conselleres generals Judith Salazar i Susanna Vela.
Les conselleres generals Judith Salazar i Susanna Vela. | PS

El Partit Socialdemòcrata (PS) demana al Govern sobre les condicions i les característiques salarials dels empleats públics. Així, la presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata i consellera general, Judith Salazar, va entrar ahir una demanda d’informació a Sindicatura en relació amb adjudicacions i contractes de treball de l’Administració pública que s’han dut a terme al llarg de la legislatura. 

Entrant al detall de la demanda, Salazar va sol·licitar a l’Executiu que faciliti als grups parlamentaris tota la documentació relativa a la revisió de les graelles salarials de la totalitat dels cossos i dels llocs de treball de l’Administració pública, així com la de l’elaboració de reglaments de carrera professional horitzontal i d’avaluació de l’acompliment a la funció pública per tal de verificar l’acompliment dels estatuts establerts.

Cal recordar que, el PS duu a terme aquesta demanda després que aprovés durant el passat cap de setmana el reglament i calendari del procés de primàries per escollir al proper candidat a encapçalar la llista nacional per aspirar a cap de Govern. Així, el Comitè Directiu del partit va donar el vistiplau al cronograma, que es va iniciar la setman passada amb el període d’inscripció de les candidatures, el qual finalitzarà demà i dimecres es realitzarà el recompte de les inscripcions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT