PUBLICITAT

El River torna a la Lliga amb ganes de tastar de nou el triomf

  • Acumula dues derrotes seguides i Peñarroya admet un inici de setmana «complicat»
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

El River Andorra torna a la realitat, a l'Adecco Leb Plata, i amb moltes ganes de tastar de nou el gust del triomf. L'equip de Peñarroya ho necessita per recuperar la confiança en sí mateix ja que acumula dues derrotes consecutives de les quals ha fet mal sobretot la segona, la de la setmana passada en la final de la Copa a Logronyo.

Peñarroya, de fet, va reconèixer ahir que la plantilla va viure un començament de setmana «complicat» però toca passar pàgina i centrar-se en la competició domèstica. Toca refer-se moralment i el Santurtzi, el rival que visita avui el poliesportiu d'Andorra (21.00 hores), pot ser la vacuna per oblidar i si els resultats acompanyen per tornar a coliderar la classificació juntament amb el Clavijo .

HOLMES, JA RECUPERAT / James Holmes, que ja havia jugat la final de la Copa amb un procés gripal ha continuat malalt aquesta setmana i no va poder entrenar fins dimecres. Era l'únic a la infermeria, per tant el tècnic podrà disposar de tothom. Deia Peñarroya que ha estat un inici de setmana complicat però també va assegurar: «Crec que ja hem recuperat la línia habitual. L'equip ha de reaccionar, ha de donar una resposta a la pista i estic convençut que es donarà. No oblidem que la Lliga és el més important de la temporada».

El Santurtzi té pinta de ser l'ideal perquè tot torni a la normalitat per ser un dels de la zona baixa de la taula però també és cert que ha estat capaç de guanyar tres partits a domicili dels sis que suma. No val a badar, segons el tècnic, perquè es tracta d'un equip irregular capaç de tot i contra qualsevol: «És un equip vinculat amb jugadors joves i de talent. Particularment em sorprèn que no tingui millors resultats però m'agrada i haurem d'estar atents per impedir que despertin el seu talent».

EL PUNT FORT, EL JOC INTERIOR / El joc sota la pintura és el que més beneficia al conjunt basc, zona en la qual per a Peñarroya tenen «talent i força». Els jugadors exteriors ja són més una incògnita ja que depenen massa de Read, un jugador perillós si té el dia però irregular i lesionat les darreres setmanes. El River, però, hauria de tenir prou amb fer el que sap.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT