PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La capital vol emplaçar el multifuncional a l’Estadi Comunal

La decisió definitiva, però, depèn del Govern

Per El Periòdic

L'Estadi Comunal d'Andorra la Vella.
L'Estadi Comunal d'Andorra la Vella. | Arxiu ANA

El recinte multifuncional va pel camí de situar-se a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella. Així doncs, després de mesos sense donar cap pista, la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, va manifestar ahir que la voluntat de la corporació és que el futur equipament s’instal·li en aquest indret, després de constatar que hi ha superfície suficient per encabir tant el recinte com el camp de futbol amb les mesures reglamentàries, la graderia, l’aparcament soterrat i la pista d’atletisme. 

A hores d’ara, el comú només disposa d’un estudi preliminar de volumetries, per la qual cosa «encara no hi ha un projecte» concret per definir-ho tot plegat. En aquest sentit, i després que Marsol fes públic el seu desig, va afirmar que la decisió definitiva «depèn del Govern». Tot i això, també va assegurar que, de moment, no queda descartada la zona de la Margineda de manera definitiva, però la idea del Comunal agrada més, perquè no només és un terreny més pròxim a Andorra la Vella, sinó que també «respira bé» i «seria maco com a entrada a la parròquia». Malgrat haver fet un pas endavant pel que fa a la ubicació, la cònsol major va assegurar que «les obres tardaran molt a començar», ja que només es disposa de l’avantprojecte de l’arquitecte Pere Cervós, qui va ser l’encarregat de dissenyar la reforma de l’Estadi Comunal. Per aquest motiu, si la resposta del Govern és positiva, només caldrà «fer alguna modificació» en el document «perquè no canvia excessivament la part de l’estadi», va assegurar la cònsol major.

Per acabar, i amb la previsió que en el futur pugui haver-hi obres a l’Estadi, Marsol va reconèixer que «pot passar que hi hagi un problema amb la pista d’atletisme per als Jocs dels Petits Estats 2025» i va afegir que «potser s’haurà de buscar un pla B», informa l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT