PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Aixàs confia en retenir jugadors per a la LEB Or i ascendir de nou

Alguns integrants haurien pogut manifestar indirectament l’opció de quedar-se i ajudar

Per El Periòdic

Paulí saluda els joves després de la derrota contra el Tenerife, a casa.
Paulí saluda els joves després de la derrota contra el Tenerife, a casa. | BCA / MARTÍN IMATGE

El MoraBanc ja treballa de cara a conformar un projecte que permeti aconseguir l’ascens l’any vinent i que el pas per la LEB Or sigui un mer tràmit. Així ho va confirmar ahir el president de l’entitat, Gorka Aixàs, que també va obrir les portes a la possibilitat de retenir alguns jugadors d’aquesta temporada «que serien de gran ajuda per a assolir l’objectiu principal, que és tornar com més aviat millor a l’ACB».


Relacionat amb aquest fet, tot i que Aixàs no ho va confirmar ni desmentir, alguns jugadors haurien pogut plantejar, de manera indirecta, l’opció de disputar la LEB Or amb el MoraBanc per tornar el conjunt a la màxima competició, a causa d’un possible sentiment de culpabilitat, sobretot de cara a l’afició. «Directament, ningun jugador ha vingut manifestant aquestes paraules, i en calent un pot dir moltes coses, però després s’ha de veure com evoluciona la situació», va dir Aixàs.


El mecanisme de treball s’ha posat en marxa i el club tricolor haurà de repassar contractes i possibilitats de cada jugador per anar encaixant les peces de cara a l’any que ve, mentre que «el suport de la gent, patrocinadors i institucions» ha llevat del cap a Aixàs qualsevol pensament de dimissió. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT