PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’equip de radiologia de l’hospital rep un premi d’impressió 3D

El doctor Ángel Seara lidera aquest projecte científic guardonat en el congrés de l’RSNA, a Amèrica del Nord

Per El Periòdic

Imatge del certificat del premi.
Imatge del certificat del premi. | SAAS

L’equip de radiologia de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell ha rebut un premi en un congrés organitzat per la Radiological Society of North America (RSNA). Concretament, els professionals han estat guardonats amb el primer premi per l’abstracte científic presentat durant un curs pràctic sobre impressió 3D en medicina, un programa que també ofereix l’RSNA i que es va dur a terme del 22 al 24 d’abril d’aquest any a Chicago. 

Aquest curs de tres dies serveix per col·laborar amb altres metges, tecnòlegs i enginyers d’arreu del món, amb l’objectiu de desenvolupar les habilitats professionals dels doctors i adaptar-se a les noves tecnologies aplicades en l’àmbit de la medicina. A més, aquests coneixements també aporten una millora al servei mèdic que s’ofereix al país i obre més portes a noves solucions.

L’abstracte guardonat ha estat realitzat pel cap del Servei de diagnòstic per la imatge, el doctor Ángel Seara, en col·laboració amb altres tècnics i metges del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). La resta de l’equip s’ha compost per les tècniques especialitzades en diagnòstic per la imatge, Júlia Falces i Elisa Sáez; els metges especialitzats en cirurgia vascular, Xavier Jiménez i Efrem Gómez; i la metge especialitzada en radiodiagnòstic, Sònia Rodríguez.

Per finalitzar, el SAAS va fer públic el reconeixement a través d’una publicació a les xarxes socials institucionals, on va assenyalar que aquest primer premi és «tot un orgull» per al servei andorrà i per a l’hospital. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT