Cardelús no s’aturarà i continuarà al Ricardo Tormo

València acull la segona prova de l’Europeu de Moto2

Cardelús durant una de les curses de la setmana passada.
Cardelús durant una de les curses de la setmana passada. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús participarà aquest cap de setmana en la segona cita del Moto2 European Championship que tindrà el circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana com a escenari. L’andorrà arriba a aquesta data de la temporada ocupant el 10è lloc de la classificació provisional del campionat amb 11 punts, i en ple procés de recuperació de les lesions a l’espatlla i la mà esquerra que arrossega al llarg de les últimes tres setmanes. Tanmateix, aquestes dolències ja van condicionar les actuacions de l’andorrà tant a la primera prova de l’Europeu de Moto2 que es va celebrar a Estoril com a la segona prova de la Copa del Món de MotoE que va acollir el passat cap de setmana el circuit de Le Mans.

A tot aquest escenari s’afegeix el fet que, per estar disputant els dos campionats, Cardelús es troba competint en aquests moments cada cap de setmana, tot combinant les dues categories, el que li fa més complicat recuperar-se ràpidament de les lesions. «El fet de córrer tan seguit no és el millor que em pot passar. Tot i això, el 5è lloc de Moto2 a Estoril i les dues curses de MotoE de Le Mans mostren que l’estat de l’espatlla i la mà esquerra van millorant dia a dia», va declarar Cardelús, mentre afegia, com a punt positiu, que ha pogut «reduir la incidència de les dolències en els resultats».