PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra torna als entrenaments al Nacional

Els tricolor preparen una jornada a casa que podria suposar l’ascens directe

Per El Periòdic

Enri i Zourdine lluiten una pilota durant l’entrenament d’ahir.
Enri i Zourdine lluiten una pilota durant l’entrenament d’ahir. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va tornar ahir als entrenaments a l’Estadi Nacional per preparar l’última jornada que disputaran a casa (a falta d’una darrera a fora) que podria suposar el fet de materialitzar l’ascens directe cap a la Segona Divisió del futbol espanyol.


En cas que els tricolor superessin l’UCAM Múrcia aquest dissabte a partir de les 18.30 hores, i el Vila-real B perdés el seu partit a casa el mateix dia i a la mateixa hora (per jornada unificada) contra l’RB Linense, els homes d’Eder Sarabia es proclamarien campions de la Primera RFEF Footters i passarien a ser nou equip de LaLiga SmartBank. D’altra banda, un empat dels groguets seguiria donant-los opcions per superar els tricolor, però en aquest cas els del Principat només necessitarien empatar per certificar l’ascens en l’última jornada.


L’FC Andorra se situa primer amb 68 punts, mentre que el Vila-real B és segon amb 66, i els que han dit adeu a l’ascens directe han estat els integrants de l’Albacete, que va perdre el cap de setmana passat contra el Nàstic per 0-1 al Carlos Belmonte. La lluita s’ha quedat així entre dos equips que, de jugar-s’ho tot a l’última jornada, gaudiran d’uns duels molt similars.


Els tricolor tancaran el campionat contra l’RB Linense a la Línia de la Concepción, i el minisubmarí jugarà també a fora, a Sanlúcar de Barrameda contra l’Atlético Sanluqueño. De moment, els jugadors del Principat es van entrenar ahir al Nacional i se’ls va veure amb alegria i motivats pel que fa a afrontar un tram final de temporada que podria tenir el seu desenllaç aquest cap de setmana. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT