PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’obra ‘Sex Education’ torna al teatre de les Fontetes

L'argument planteja diferents situacions de discriminació que es viuen en una aula d’institut

Per El Periòdic

Un instant de l’obra.
Un instant de l’obra. | Comú de la Massana

Després de la gran acollida que van tenir les dues representacions de Sex Education, amb les entrades de les Fontetes exhaurides, el grup de teatre jove The Teen Project torna a pujar a l’escenari de les Fontetes avui a les 20.00 hores. L’obra està basada en la mítica sèrie de Netflix, però amb adaptacions i guió a càrrec de Fran Doonan, Sofia Martins i els mateixos joves.

The Teen Project està format per un total de vuit actors: Rita Abrantes, Rafael de Sá, Xenia Roca, Leandro Afonso, Samanta Amorim, Alex Farré, Nerea Fidalgo i Marta Aymà. A més, també forma part de la companyia Marcelo Duarte, que s’ocupa de la part tècnica.
Sex Education planteja diferents situacions de discriminació que es viuen en una aula d’institut, ja sigui per gènere, per nivell cultural o perquè es produeix un assetjament. A més, els actors combinen la interpretació amb diverses coreografies.

L’obra ha tingut tan bona acollida que des de diferents centres educatius s’ha demanat que es pugui oferir un passi, ja que és una bona manera de tractar temes com la inclusió o el bullying. Les entrades estan a la venda i es poden comprar per tres euros al Punt 400. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT