PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Clou la primera trobada de les jornades de programes europeus

Espot destaca les oportunitats dels projectes per a tota la ciutadania

Per El Periòdic

Espot, a la cloenda de la primera jornada sobre els programes europeus.
Espot, a la cloenda de la primera jornada sobre els programes europeus. | SFGA/CEsteve

El cap de Govern, Xavier Espot, acompanyat del secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba, va participar ahir en l’acte de cloenda de la primera trobada de les jornades sobre programes europeus, L’Acord d’associació i els programes europeus: oportunitats i costos. La iniciativa, sorgida de l’acord polític, ha permès posar sobre la taula un aspecte d’interès per a la població per poder comprendre a quins dels programes podria accedir Andorra en el futur i beneficiar així directament a la població. 

Les jornades seguiran la setmana que ve, els dies 23 i 24 de maig, amb cinc tallers per abordar de manera més específica sobre alguns dels projectes centrats en l’educació dels joves, com Horizon Europa, Erasmus+, Mercat Únic, Creative Europe i Life, entre d’altres. «Els programes europeus són una de les oportunitats més grans i que poden tenir més interès per a la ciutadania, però també per a les empreses, entitats i institucions que es podran beneficiar amb l’Acord d’associació en vigor de finançament europeu per a alguns dels seus projectes», va destacar el cap de Govern.

Per acabar, les jornades també van comptar amb diferents ponències sobre les limitacions i les condicions d’Andorra en la seva participació en els projectes transfronterers. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT