PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut per intentar robar a un vianant amb una arma blanca

Els agressors portaven una bossa amagada amb mercaderia furtada

Per El Periòdic

Imatge de l’edifici administratiu de la Policia.
Imatge de l’edifici administratiu de la Policia. | Maricel Blanch

L a Policia va detenir el dimarts de la setmana passada a dos homes residents de 18 i 25 anys com a presumptes autors d’una temptativa de robatori amb intimidació. Segons es desprèn del balanç policial, que es va fer públic ahir, els agents van ser requerits a les 23.00 hores per una baralla en un carrer d’Andorra la Vella i, en arribar al lloc dels fets, van constatar que un dels detinguts duia una arma blanca a sobre. Després dels corresponents interrogatoris, es va provar que, minuts abans, els detinguts tractaven de robar a un vianant. Quan es va identificar i detenir els agressors, els agents van localitzar una bossa amagada que contenia diversa mercaderia furtada.

Les autoritats també van controlar dijous de la setmana passada a Encamp a un home no resident de 60 anys com a presumpte autor d’una contravenció penal de furt i dos delictes contra la funció pública. En concret, el detingut havia accedit a un establiment obert al públic i, aprofitant que les treballadores no s’havien adonat de la seva presència, va obrir la caixa registradora mitjançant la clau que estava posada i va agafar part dels diners que hi havia a l’interior, uns 80 euros. En escoltar l’obertura de la caixa registradora, les empleades van aconseguir retenir el lladre fins a l’arribada dels agents. Aquestes són dues de la vintena de detencions que el Cos de Policia ha efectuat durant la darrera setmana, del 9 al 15 de maig. 

Precisament, entrant al detall de la tipologia d’altres delictes, la policia va intervenir divendres passat en un local d’Andorra la Vella per detenir un home resident de 61 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. Segons van relatar les autoritats, els agents van ser requerits en un comerç de restauració després que el client agredís una altra persona amb una ampolla de vidre, causant-li dues ferides sagnants al cap que van requerir diversos punts de sutura. També hi ha hagut la detenció de dues persones per maltractaments. En concret, la primera es va produir divendres a Escaldes-Engordany, quan un home resident de 39 anys fou detingut després de maltractar la seva filla menor. En el segon cas es tracta d’una dona resident de 38 anys, també acusada dels mateixos càrrecs, després de maltractar el seu fill menor.

Per acabar, les autoritats van detenir el divendres a la matinada a un resident de 27 anys acusat de ferir a cops de puny a dues dones, les quals li recriminaven la seva actitud envers la parella del detingut. Després de ser controlat, la Policia li va trobar a la butxaca de la jaqueta un embolcall amb 0,7 grams de marihuana. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT