PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

López registra un nou top10 al circuit de Magny-Cours

L’andorrà treu el caràcter, remunta i ja es prepara per la cita d’Spa

Per El Periòdic

López durant una de les curses al circuit de Mangy Course.
López durant una de les curses al circuit de Mangy Course. | L.G.

El jove pilot Pol López va finalitzar el seu meeting al circuit francès de Magny-Course amb bones sensacions després de registrar el major avançament de les tres curses disputades el passat cap de setmana, i firmar un nou top10. López va sortir des de la 21a posició (tal com marca el reglament de la F4 francesa, on el temps als classificatoris és el que determina la posició en les diferents curses), en tornar a patir uns classificatoris complicats, amb diversos accidents que li van impedir agafar el ritme desitjat.


No obstant això, l’andorrà va tornar a mostrar el seu caràcter de carrerista, dit a aquells pilots especialistes a realitzar diversos avançaments per acabar posicionant-se al capdavant. En la primera cursa, la 18a posició final va suposar el pròleg a la fita, i és que en la segona el debutant va remuntar des de la 21a plaça fina la 10a, per a acabar amb la tercera i última cursa amb una 13a posició tot i els safety car que van aparèixer a causa dels diferents accidents de la jornada.


D’aquesta manera, López ja es prepara de cara a la pròxima cita de la F4, que tindrà lloc al circuit d’Spa, on buscarà dur a terme uns bons classificatoris que li permeten sortir des de ben aviat al capdavant de la graella de sortida. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT